foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Εργασίες σχολικού έτους 2020-2021

Τη φετινή δύσκολη σχολική χρονιά οι μαθητές/τριες της Γ’Τάξης του σχολείου μας εξέπληξαν σε μεγάλο βαθμό.

Τα λόγια περιττεύουν για να εκφραστεί τόσο η χαρά και η ικανοποίηση του εκπαιδευτικού, όσο και η αισιοδοξία μας για το λαμπρό και ευοίωνο μέλλον αυτών των παιδιών.

Απέδειξαν όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη ότι μπορούν να ανταποκριθούν επάξια και να προχωρήσουν ακόμη παραπέρα χωρίς να υπολογίζουν κόπο και χρόνο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο: https://padlet.com/anadrougka/mnijrvf3r2t8qe34 έχουν δημιουργήσει ένα padlet όπου ο καθένας έχει καταχωρήσει την εργασία του χωρίς καμία διόρθωση ή παρέμβαση δική μου.

Περισσότερα...

Πόσο έχει αλλάξει η πολιτική οργάνωση της Ελλάδας από την Επανάσταση του 1821 ως σήμερα; Η ομαδική εργασία των μαθητών και μαθητριών της Γ' Γυμνασίου μας απαντά στο ερώτημά μας. Η συγκεκριμένη εργασία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Κατερίνας Χαζάπη, ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τα 200 χρόνια του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους

Δείτε εδώ την εργασία

Η μελωδία που χρησιμοποιείται για να συμβολίζει την Ε.Ε. προέρχεται από την 9η Συμφωνία που συνέθεσε ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν το 1823. Ο ύμνος δεν έχει λόγια, παρά μόνο μουσική. Με την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής, αυτός ο ύμνος εκφράζει τα ευρωπαϊκά ιδανικά της ελευθερίας, της ειρήνης και της αλληλεγγύης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου έγραψαν ποιήματα που μελοποιούνται από τον ύμνο.
(Μάθημα: Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, Καθηγήτρια: Κατερίνα Χαζάπη)
Τιμώντας τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ερευνήσαμε τη διατροφή των επαναστατημένων Ελλήνων.
(Τάξη: Α' Γυμνασίου, Μάθημα: Οικιακή Οικονομία, Καθηγήτρια: Κατερίνα Χαζάπη)
 
 

Όταν τα τρόφιμα μεταμορφώνονται σε καταπράσινα αγροκτήματα, τροπικά δάση, χαριτωμένα ανθρωπάκια και ζωάκια, ανεξερεύνητους βυθούς... Απλά οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' Γυμνασίου μας αποδεικνύουν ότι διαθέτουν έμπνευση, δημιουργικότητα, φαντασία... Ας απολαύσουμε μια πρωτότυπη εργασία στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κατερίνα Χαζάπη

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών, οι μαθητές της Α' τάξης δημιούργησαν, με αφορφή μια ταινία μικρού μήκους, αφίσες για την προώθηση της. Απολαύστε τες!

Στα πλαίσια των μαθημάτων της Φυσικής Αγωγής και των Αγγλικών, μαθητές & μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου ετοίμασαν την ακόλουθη αφίσα ενημέρωσης με θέμα 50 λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστική.

Δείτε εδώ την αφίσα:

Poster "50 λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστική"

Υπεύθυνοι καθηγητές

Γ. Τασιόπουλος, Ε.Μυρωνίδου, Κ.Λαγκαδινού

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

"Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται."

Πλάτων

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved