foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Εργασίες σχολικού έτους 2021-2022

Στο μάθημα της Οικιακής Οικονομίας, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α' Γυμνασίου ασχοληθήκαμε με τη μελέτη της Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης δημιουργώντας μια ομαδική ψηφιακή έκδοση με οικογενειακά κειμήλια.
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Κατερίνα Χαζάπη
 
Στα πλαίσια του εορτασμού των 201 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' Γυμνασίου ζωγράφισαν τις γυναικείες και ανδρικές παραδοσιακές φορεσιές της Τουρκοκρατίας.
Καθηγήτρια: Κατερίνα Χαζάπη

Οι μαθητές της Β Γυμνασίου του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας, στα πλαίσια του μαθήματος της Γεωλογίας-Γεωγραφίας διαμόρφωσαν τον παρακάτω συνεργατικό-διαδραστικό χάρτη της χώρας μας, εμπλουτίζοντάς τον με φωτογραφίες από Εθνικούς Δρυμούς και Προστατευόμενες περιοχές της Ελλάδας.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ε.Κ.Μπάση

Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε δημοσιευμένες εργασίες μαθητών μας στα πλαίσια των μαθημάτων της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

el.padlet.com/estavriana/projects

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ελένη Σταυριανάκη

Παρακάτω παρουσιάζεται η έρευνα που πραγματοποιήσαν οι μαθητές του τμήματος Γ4 με την καθηγήτριά τους Κατερίνα Χαζάπη, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων, αναφορικά με τη διερεύνηση του πολιτιστικού προφίλ του σημερινού ταξιδιώτη-τουρίστα. Η έρευνα βασίστηκε στην ανώνυμη συμπλήρωση κατάλληλα διαμορφωμένου ερωτηματολογίου από 110 άτομα. 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του μαθήματος της Γεωλογίας-Γεωγραφίας, οι μαθητές της Β' Γυμνασίου έφτιαξαν αφίσες για τα μέτρα προστασίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεισμό. 

Δείτε εδώ τις αφίσες:

https://padlet.com/4gymglyfadas/seismoi

Υπεύθυνη καθηγήτρια Ε.Κ.Μπάση.

Οι μαθητές των  τμημάτων  Γ2 ,Γ3 ,Γ5 , Β3  και Β4  στις  21 και  22 Δεκέμβρη 2021  έφτιαξαν ψηφιακές  κάρτες  με  ευχές για τα  Χριστούγεννα  και  την Πρωτοχρονιά   με   το εργαλείο  https://www.canva.com/   στο εργαστήριο Πληροφορικής.
Για να τις δείτε πατήστε  εδώ .
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ασπασία Κουτσούλη

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, οι μαθητές του τμήματος Γ4 το 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ.Κατερίνας Χαζάπη, πραγματοποίησαν έρευνα με θέμα «Το εργασιακό στρες των σημερινών εργαζομένων». Στη συνέχεια, σας  παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από τις 13/10/21 έως τις 3/11/2021. Η συλλογή των στοιχείων έγινε με τη συμπλήρωση ανώνυμων ερωτηματολογίων. 

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια του μαθήματος της γεωγραφίας, οι μαθητές της Β Γυμνασίου κατασκεύασαν θεματικούς χάρτες της Ευρώπης. Παρακάτω βλέπετε ενδεικτικά μερικούς από αυτούς.

Υπεύθυνη καθηγήτρια Ελεύθερνα Κατερίνα Μπάση

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

"Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται."

Πλάτων

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved