foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

 

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας λαμβάνει μέρος στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πρόκειται για μια κοινή δράση του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσηςστην οποία συμμετέχει η χώρα μας με εθνικό συντονιστή τη Διεύθυνση Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο φετινός εορτασμός θα λάβει χώρα στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2024, με θέμα: «Ανιχνεύοντας Διαδρομές, Δίκτυα και Δεσμούς στην Πολιτιστική Κληρονομιά».

 

Η συμμετοχή του σχολείου μας έχει ως τίτλο "Το Ψηφιακό Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης του 4ου Γυμνασίου Γλυφάδας". Πρόκειται για μία ψηφιακή παρουσίαση (video) οικογενειακών κειμηλίων Λαϊκής Τέχνης των μαθητών/τριών μας. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας υπό την εποπτεία της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Κατερίνας Χαζάπη και με την πολύτιμη αρωγή του κ. Δημήτρη Μπιτσόλα.

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές, τις μαθήτριές μας και στους καθηγητές τους.

 

Μπορείτε να απολαύσετε την εργασία των μαθητών μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

 

https://youtu.be/FgQrpvZZcKk 

 

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

"Ήξεις αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις"
Ο εξαιρετικά διφορούμενος αυτός χρησμός της Πυθίας κάνει πραγματικά την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Ανάλογα με το που μπαίνει το κόμμα αλλάζει το νόημα: "Ήξεις αφήξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις", δηλαδή "θα φύγεις θα επιστρέψεις, δεν θα πεθάνεις στον πόλεμο" και "Ήξεις, αφήξεις ουκ, εν τω πολέμω θνήξεις", δηλαδή "θα φύγεις, δεν θα επιστρέψεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο!
Συνεπως, ο ερωτών για το αν θα γλιτώσει το θάνατο στον πόλεμο άκουγε αυτό που ήθελε να ακούσει και ο Απόλλων δεν έκανε ποτέ λάθος!

Φόρμα σύνδεσης

2025 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved