foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Στη Γλυφάδα και στο Γραφείο του Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Γλυφάδας, σήμερα Δευτέρα 26/02/2024 και ώρα 13:00, ο Διευθυντής του Σχολείου μας κ. Α. Βαρελάς κάλεσε σε συνεδρίαση την επιτροπή που ορίστηκε με την αρ.5η -26/02/2024 πράξη του παρόντος βιβλίου πράξεων με σκοπό την αποσφράγιση των προσφορών και τον έλεγχο των δικαιολογητικών των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για την ανάδειξη-επιλογή ανάδοχου ταξιδιωτικού γραφείου που θα αναλάβει την πραγματοποίηση της 3ήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου στη Λίμνη Πλαστήρα από 27/03/2024 έως 29/03/2024. Οι προσφορές κατατέθηκαν μέχρι την Δευτέρα 26/02/2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο του Διευθυντή, σύμφωνα με το σχετικό όρο της προκήρυξης και στη συνέχεια παραδόθηκαν στην Επιτροπή για τη σχετική διαδικασία. Όλα τα μέλη της επιτροπής ήταν παρόντα.

 Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 3 (τρία) ταξιδιωτικά γραφεία:

  • IAMOS TRAVEL
  • IQ HOLIDAYS
  • SARONIC STAR

Η επιτροπή αποσφράγισε τους φακέλους δημόσια και προέβη στον αναλυτικό έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής. Κατέληξε στην επιλογή του τουριστικού γραφείου IQ HOLIDAYS καθ’ ότι αφ’ ενός ήταν το μόνο που κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (όπως προέβλεπε η προκήρυξη), αφ’ ετέρου θεωρήθηκε η πλέον συμφέρουσα προσφορά αναφορικά με τα ποιοτικά και τα οικονομικά της χαρακτηριστικά. Το κόστος της εκδρομής ορίστηκε σε 185,00€  (2 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή και μετακινήσεις), συν τον φόρο κλιματικής αλλαγής 14€/δωμάτιο (για τις 2 ημέρες), όπου θα πληρωθεί άμεσα στο ξενοδοχείο. 

 

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

Πόσο γρήγορα κινούνται τα ηλεκτρόνια μέσα στα σύρματα όταν τα τελευταία διαρρέονται από ηλεκτρικό ρεύμα;

Ένα χιλιοστό στο δευτερόλεπτο, τόσο γρήγορα όσο και τα σαλιγκάρια!

Και τότε γιατί ανάβει αμέσως η λάμπα όταν ανάβουμε το φως;

Γιατί μέσα στα καλώδια υπάρχουν παντού ηλεκτρόνια και αρχίζουν να κινούνται ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται δηλαδή ένα ηλεκτρόνιο που βρίσκεται κοντά στον διακόπτη να φτάσει στην λάμπα για να ανάψει. Η διαταγή να κινηθούν όλα ταυτόχρονα (όταν πιέσουμε τον διακόπτη) μεταδίδεται με την ταχύτητα του φωτός.

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved