foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Το σχολείο μας στο πλαίσιο της υλοποίησης στο Γυμνάσιο της Θεματικής Εβδομάδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού ? Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων κατά το σχολικό έτος 2016-17 προγραμματίζει για τους μαθητές του σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις την εβδομάδα από 8/5/2017 μέχρι και 12/5/2017. Παράλληλα προγραμματίζεται και μία δράση για τους γονείς των μαθητών.

Η δράση για τους γονείς γίνεται στο πλαίσιο του άξονα «Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων» και αποτελεί προέκταση της δράσης που θα γίνει για τους μαθητές του Γυμνασίου, με την παρουσίαση του προγράμματος για την πρόληψη του καπνίσματος «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας από την κ. Δ. Μπουσίου, πνευμονολόγο- συγγραφέα και υπεύθυνη του προγράμματος και προγραμματίζεται για την Τετάρτη, 10/5/2017 και ώρες 18.00΄ - 20.00΄.

Η κ. Δ. Μπουσίου κατά την παρουσίασή της για τους γονείς θα αναπτύξει τα εξής θέματα:

  1. Πώς οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν περιβάλλον χαμηλού κινδύνου, έτσι ώστε τα παιδιά να μην επιλέξουν καπνιστική συμπεριφορά.
  2. Τεχνικές διακοπής του καπνίσματος, για όσους γονείς καπνίζουν.

Επειδή για την πραγματοποίηση του προγράμματος στους γονείς είναι απαραίτητος ένας αριθμός συμμετεχόντων, παρακαλούμε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, συμπληρώνοντάς την ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο https://goo.gl/I7UKLU.

 

Από τη Δ/νση του σχολείου

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

"Ήξεις αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις"
Ο εξαιρετικά διφορούμενος αυτός χρησμός της Πυθίας κάνει πραγματικά την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Ανάλογα με το που μπαίνει το κόμμα αλλάζει το νόημα: "Ήξεις αφήξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις", δηλαδή "θα φύγεις θα επιστρέψεις, δεν θα πεθάνεις στον πόλεμο" και "Ήξεις, αφήξεις ουκ, εν τω πολέμω θνήξεις", δηλαδή "θα φύγεις, δεν θα επιστρέψεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο!
Συνεπως, ο ερωτών για το αν θα γλιτώσει το θάνατο στον πόλεμο άκουγε αυτό που ήθελε να ακούσει και ο Απόλλων δεν έκανε ποτέ λάθος!

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved