O εκπαιδευτικός όμιλος "Γαστρονομική Παράδοση και Φωτογραφία", με τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του τμήματος Γ1, διερεύνησε τα υλικά που αξιοποιεί η Ελληνική Παραδοσιακή Διατροφή. Φρούτα, λαχανικά, ζαρζαβατικά, μυρωδικά, βότανα, όσπρια, ξηροί καρποί, ελαιόλαδο και ελιές έχουν την τιμητική τους, τα οποία, με μαεστρία, ευρηματικότητα και φαντασία, μεταμορφώνονται σε γευστικούς και θρεπτικούς θησαυρούς.
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Κατερίνα Χαζάπη