foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Την Τετάρτη 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε  μια τηλεδιάσκεψη στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου eTwinning "Travelling in European countries" Σε αυτήν τη διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν μαθητές από τέσσερα σχολεία : 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας (Ελλάδα), Eskişehir Fatih Fen Lisesi (Τουρκία), Agrupamento de Escolas Nuno Gonçalves, Lisboa (Portugal) και Kuressaare Old Town School (Εσθονία) . 

Από το σχολείο μας συμμετείχαν μαθητές των τμημάτων Β2 και Β4.

Στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκαν 9 ταξίδια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και πρωτεύουσες που σχεδίασαν οι διεθνείς ομάδες των μαθητών στα πλαίσια του προγράμματος. Οι ομιλητές παρουσίασαν το κοινό έργο των διεθνών ομάδων τους, έδειξαν τον ταξιδιωτικό χάρτη που είχαν προετοιμάσει και παρουσίασαν τα αξιοθέατα του ταξιδιού τους. 

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν όσοι από τους μαθητές δήλωσαν συμμετοχή. Από το σχολείο μας παρουσίασε την εργασία της η μαθήτρια του Β2 Δέσποινα Κουρλιμπίνη, η οποία μίλησε μαζί με την Yecim από την Τουρκία για το ταξίδι τους στην Τσεχία και την Πράγα.  Οι υπόλοιπες παρουσιάσεις ήταν από τη Γαλλία και το Παρίσι, τη Ρωσία και τη Μόσχα, την Ιρλανδία και το Δουβλίνο, την Ιταλία και τη Ρώμη, την Ελβετία και τη Βέρνη, τη Βουλγαρία και τη Σόφια, την Αυστρία και τη Βιέννη, το Ελσίνκι και τη Φιλανδία. Όλες οι παρουσιάσεις ήταν καλά προετοιμασμένες και οι παρουσιάσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες.

Σύνδεσμος για την παρουσίαση της διαδικτυακής συνάντησης:  https://bit.ly/3uT8qMy 

Στην εικόνα βλέπετε στιγμιότυπα της τηλεδιάσκεψης:

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

"Τι εστιν ό μίαν έχον φωνήν τετράπουν και δίπουν και τρίπουν γίνεται;"

Το αίνιγμα της Σφίγγας

(Το έλυσε ο Οιδίποδας. Η απάντηση είναι φυσικά «ο άνθρωπος»)

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved