foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Με πρωτοβουλία των μαθητών του τμήματος Γ4 του σχολείου μας, συγκεντρώνουμε τα ακόλουθα είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συσκευασμένα:

  • Είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί, κονσέρβες (για τους άστεγους του Δήμου Γλυφάδας).
  • Είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας: πάνες Νο 4-5-6, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.
  • Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π.-
  • Χαρτικά: χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας
  • Προϊόντα καθαρισμού: καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π..

Τα παραπάνω είδη συγκεντρώνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας μέχρι την Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021.

Υπεύθυνη καθηγήτρια Κ.Χαζάπη.

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

Καρκινικές επιγραφές ονομάζονται συμμετρικές φράσεις οι οποίες μπορούν να διαβαστούν είτε από την αρχή είτε από το τέλος.

Η πιο γνωστή καρκινική επιγραφή είναι η: "Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν" η οποία χαρασσόταν συχνά σε πηγές, καθώς σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πλύνε τις αμαρτίες, όχι μόνο το πρόσωπo".

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved