foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Διαβάστε ανακοινώσεις, βρείτε πληροφορίες για το σχολείο, δείτε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το ωράριο διδασκαλίας, τις ώρες ενημέρωσης γονέων για την επίδοση των μαθητών και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του 4ου Γυμνάσιου Γλυφάδας. Ενημερωθείτε για δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, καινοτόμα προγράμματα, εκδρομές και άλλα πολλά! Δείτε επίσης εργασίες των μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από τους καθηγητές του σχολείου μας. Καλή πλοήγηση!

4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

Πηνελόπη Δέλτα

Οικιακή Οικονομία Β

Στις 26 Απριλίου του 1986, μια έκρηξη στο πυρηνικό σταθμό του Τσέρνομπιλ στην πρώην Σοβιετική Ένωση προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη όλου του κόσμου.

Το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ στον αντιδραστήρα Νο. 4, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε εδάφη της Ουκρανίας.

Η διαρροή ραδιενέργειας από τον αντιδραστήρα προκάλεσε τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή μετά τον Β? Παγκόσμιο Πόλεμο και τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, ο φωτογράφος του Reuters Gleb Garanich επισκέφθηκε το εγκαταλελειμμένο χωριό Pripyat στην περιοχή και κατέγραψε με τον φακό του συγκλονιστικές

Περισσότερα...

Πολλές φορές λυπόμαστε να πετάξουμε ένα...

μεγάλο κομμάτι τυρί ή το ψωμί του τοστ όταν έχει πιάσει σε κάποιο σημείο λίγη μούχλα.


Είναι ασφαλές να απομακρύνουμε το εμφανώς αλλοιωμένο μέρος και να καταναλώσουμε το υπόλοιπο προϊόν; Δείτε τι λένε οι ειδικοί.

Περισσότερα...

Οικιακή Οικονομία Β? Γυμνασίου ?

Μάθημα: Τεχνολογία τροφίμων

Η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο

Η αποθήκευση στο ψυγείο είναι ένας σημαντικός τρόπος διατήρησης της ασφάλειας των τροφίμων. Οι χαμηλές θερμοκρασίες συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων και αναστέλλουν την ανάπτυξη των περισσότερων επιβλαβών μικροβίων. Ταυτόχρονα, διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά των τροφίμων.

Περισσότερα...

Τα Blog του σχολείου μας

boogie-woogie

Φωτογραφίες μαθητών μας

Ήξερες ότι...

«Η παιδεία μοιάζει με χρυσό στεφάνι, γιατί και αξία μεγάλη έχει και ωφέλεια πολύ μεγάλη προσφέρει»

Πυθαγόρας

Φόρμα σύνδεσης

2024 Copyright 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας Rights Reserved